Ik ben daarover met PSV in gesprek. Zij zouden mijn contract graag verlengen

"Ik ben daarover met PSV in gesprek. Zij zouden mijn contract graag verlengen"

16-11-2016 07:54
3

Zijn korte periode bij Jong Oranje is Art Langeler goed bevallen en daarom staat de bondscoach open voor een langer dienstverband. De hoofd jeugdopleiding van PSV beraadt zich de komende periode over zijn toekomst.

"Het is geen geheim dat mijn contract bij PSV afloopt", zegt Langeler tegen de NOS. "Ik weet nog niet wat ik volgend seizoen ga doen. Het is me goed bevallen en het is leuk om bondscoach van Jong Oranje te zijn. We hebben afgesproken om de komende maanden te gaan praten."

Wedden

Meer odds

Langeler houdt alle opties open. "Ik ben een aantal jaren coach geweest, nu heb ik een aantal jaren aan een visie gewerkt en ben ik met jeugd bezig geweest", vervolgt hij. "Ik ben van oorsprong gymnastiekleraar met een voetbalachtergrond. Ik neig bij de volgende stap om weer iets anders te gaan doen. Ik ben daarover ook met PSV in gesprek. Zij zouden mijn contract graag verlengen. Maar over wat voor rol en hoe dat eruitziet is nog niet duidelijk."

Omdat Fred Grim in september doorschoof als assistent van Danny Blind, werd Langeler als de vervanger van Grim aangewezen. Slechts drie wedstrijden had hij de leiding over Jong Oranje, dat het EK misliep.