Spaanse spits op zijspoor in Premier League: Napoli? Hij is een Juventino

Spaanse spits op zijspoor in Premier League: "Napoli? Hij is een Juventino"

22-11-2016 12:54

Fernando Llorente stapte afgelopen zomer over naar Swansea City om zijn Engelse voetbaldroom na te jagen, maar een succes is dat niet. Terwijl de club ondermaats presteert in de Premier League, is de spits op het tweede plan beland onder de nieuwe manager Bob Bradley.

"Het gaat niet goed", zegt Jesus Llorente, de broer en zaakwaarnemer van, in gesprek met Tuttomercatoweb. "De trainerswisseling was fataal, want het was Francesco Guidolin die Fernando wilde. Maar mijn broer wil terug op zijn niveau komen en Swansea naar een hoger plan tillen. Dat is zijn enige doel."

Wedden

Meer odds

Ondertussen is er de interesse van Napoli, dat nog altijd op zoek is naar een tijdelijke vervanger van de geblesseerde Arek Milik. "Napoli? We kennen Italië, de competitie is geweldig, maar Fernando is een Juventino. Alles kan gebeuren, maar er is een speciaal gevoel bij Juventus", zegt Jesus. "Juve is het beste team in Italië en hoort bij de vijf beste clubs in de wereld." Llorente speelde twee jaar in de hoofdmacht van Juventus en droeg afgelopen seizoen het shirt van Sevilla.