'Barcelona wil herenakkoord met Real Madrid breken voor verrassende transfer'

'Barcelona wil herenakkoord met Real Madrid breken voor verrassende transfer'

26-11-2016 13:28
3

Een opvallend gerucht, zaterdag in Spanje. FC Barcelona bekijkt de mogelijkheid om Isco volgend jaar los te weken bij Real Madrid. De 24-jarige Spanjaard heeft in de Spaanse hoofdstad een contract tot de zomer van 2018.

Het lijkt er vooralsnog niet op dat Isco gaat verlengen, waardoor Real Madrid openstaat voor een vertrek in de zomer. Eén van de clubs met belangstelling is FC Barcelona, meldt El Mundo Deportivo. De Catalaanse krant schrijft dat Barça bereid is om het 'herenakkoord' met Real te breken.

Dat akkoord houdt in dat Barça en Real onderling geen spelers van elkaar halen. Met Isco kan het echter een ander verhaal worden, omdat de aanvallende middenvelder zélf graag naar Camp Nou zou willen. Hij wordt gezien als een potentiële opvolger van Andres Iniesta (32).

Isco speelt sinds 2013 voor Real, dat hem voor 25 miljoen euro overnam van Málaga. De laatste weken krijgt hij veel speeltijd van trainer Zinedine Zidane, iets waar hij eerder niet op kon rekenen. Ook Juventus en Manchester City zouden op het vinkentouw zitten voor Isco.