Ziyech en Riedewald mee naar Friesland, ook middenvelder is weer welkom

Ziyech en Riedewald mee naar Friesland, ook middenvelder is weer welkom

26-11-2016 17:12
8

Hakim Ziyech keert terug in de selectie van Ajax voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen zondag. De Marokkaanse middenvelder ontbrak midweeks nog tegen Panathinaikos (2-0), omdat hij ziek was.

Ook Riechedly Bazoer is van de partij in het Abe Lenstra Stadion, meldt Ajax op de clubsite. De middenvelder sloot vrijdag weer aan bij de groepstraining na zijn verbanning vanwege een conflict met Peter Bosz. De Ajax-coach kreeg meer goed nieuws uit de ziekenboeg. Jaïro Riedewald, die kampte met knieklachten, is eveneens opgenomen in de 21-koppige wedstrijdselectie.

Jongelingen Matthijs de Ligt, Donny van de Beek, Abdelhak Nouri en Vaclav Cerny mogen opnieuw hopen op speelminuten in het eerste elftal van Ajax. Heiko Westermann ontbreekt tegen sc Heerenveen. De Duitse verdediger, die na het duel met Panathinaikos op complimenten van Bosz kon rekenen, heeft een blessure aan de linkerknie.

Wedstrijdselectie Ajax:
Andre Onana, Diederik Boer, Kenny Tete, Joël Veltman. Davinson Sanchez, Daley Sinkgraven, Nick Viergever, Mitchell Dijks, Matthijs de Ligt, Jairo Riedewald, RIechedly Bazoer, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Hakim Ziyech. Donny van de Beek, Abdelhak Nouri, Bertrand Traoré, Amin Younes, Vaclav Cerny, Mateo Cassierra, Kasper Dolberg.