Conte baalt van City-transfer: Is balen dat hij nu voor een ander team speelt

Conte baalt van City-transfer: "Is balen dat hij nu voor een ander team speelt"

02-12-2016 16:24
1

Antonio Conte begrijpt weinig van de beslissing van de Chelsea-directie om Kevin De Bruyne te verkopen. De Belgische middenvelder werd in 2013 verkocht aan VfL Wolfsburg. Nu speelt De Bruyne voor Manchester City, de ploeg die het zaterdag opneemt tegen Chelsea.

Conte had De Bruyne graag in zijn eigen selectie gehad. Dat is niet zo en dat vindt de Italiaanse trainer jammer. "Het is balen dat hij nu voor een ander team speelt", aldus Conte op de persconferentie. "Het is een fantastische speler, maar hij speelt nu voor Manchester City. Ik wens hem het beste, maar wel ná de wedstrijd."

Wedden

Meer odds

Conte ging ook in op de situatie rond assistent-trainer Steve Holland. Die wordt namelijk gelinkt aan de Engelse voetbalbond om assistent te worden van bondscoach Gareth Southgate. Conte weet van niets. "De situatie is duidelijk. Steve is een van mijn assistent-trainers, hij doet het erg goed. Hij werkt al jaren voor Chelsea en ik ben erg blij met hem. Hij helpt me uitstekend. Ik weet niet wat er in de toekomst gebeurt. Het is een zaak voor de FA. Maar nu, ik herhaal: ik ben blij dat ik hem als assistent-trainer heb."