Feyenoord-fans eisen vertrek van directie met vuilniszakkenactie op pakjesavond

Feyenoord-fans eisen vertrek van directie met vuilniszakkenactie op pakjesavond

06-12-2016 12:49
37

Feyenoord-supporters hebben tijdens Sinterklaasavond tientallen vuilniszakken aan het Maasgebouw opgehangen. Bovendien hing er een spandoek bij met de tekst 'geef ze de zak'. De fans willen hiermee een statement maken naar de directie van de Rotterdammers, welke volgens de fanatieke aanhang wanbeleid voert.

Het tijdstip van de actie heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met het feit dat er dinsdag en woensdag Feyenoord-supporters voor de rechter verschijnen. Dit met betrekking tot de protestmars, die in februari voor de wedstrijd tegen Roda JC (1-1) gelopen werd. Tijdens deze mars kwamen de supporters verhuisdozen afleveren bij het Maasgebouw, eveneens om hun onvrede over de directie te uiten. De fans werden echter gestopt door de politie. 

Het Twitter-account Feyenoordhoelangnog zette foto's online van de actie op pakjesavond. Ook stond er #Guddeweg in de tweet. De supporters willen onder andere meer inspraak in de bouw van de Nieuwe Kuip. De 'vuilniszakkenactie' lijkt rustig te zijn verlopen.