Cocu: 'Ik ga er met ziel en zaligheid in en ga hier niet voor weglopen'

Cocu: 'Ik ga er met ziel en zaligheid in en ga hier niet voor weglopen'

07-12-2016 10:44
7

PSV verkeert in zwaar weer na de Europese uitschakeling tegen Rostov. Phillip Cocu is van plan sterk te blijven en juist in deze moeilijke periode van waarde te zijn voor PSV.

"We moeten ons vanaf nu vol op de competitie richten en ik kan iedereen verzekeren dat PSV en ook ik, want ik kijk ook naar mezelf, er met ziel en zaligheid ingaat", klinkt Cocu strijdbaar in het Eindhovens Dagblad. "Er is in de competitie werk aan de winkel en ik loop voor de uitdaging niet weg."

Omdat PSV in de KNVB Beker al is uitgeschakeld en in de Eredivisie zes punten achter staat op Feyenoord en Ajax, dreigt een mislukt seizoen. Tegen Rostov bood het spel bovendien weinig aanknopingspunten. "Dat we vandaag te weinig risico hebben genomen, is achteraf makkelijk praten", aldus Cocu. "Je kunt ook tegen een tegengoal aanlopen. We hebben het goed opgebouwd tot we een kwartier voor tijd alle risico’s zijn gaan nemen en er alleen nog maar aanvallers op het veld stonden. We hebben er alles aan gedaan, maar het was over de hele lijn niet genoeg."