Feyenoord pakt wintertitel: 'Wat mij betreft zijn ze de terechte winterkampioen'

Feyenoord pakt wintertitel: 'Wat mij betreft zijn ze de terechte winterkampioen'

18-12-2016 09:12
6

Volgens Adnane Tighadouini is Feyenoord de terechte winterkampioen. Na afloop van het duel tussen de Rotterdammers en Vitesse (3-1) sprak de aanvaller over de wintertitel van de Rotterdammers en over de ontwikkeling van zijn eigen ploeg.

"Feyenoord is de terechte winterkampioen", zegt Tighadouini tegen Omroep Gelderland. "Het is een goede ploeg en ze zijn al een hele tijd goed bezig, dus wat mij betreft zijn ze dat dan ook terecht." Feyenoord was zaterdagavond een maatje te groot voor de Arnhemmers. "Als je ziet hoe wij de goals weggeven, dan is dat wel het verschil. Ook al zijn het twee persoonlijke fouten, daar aan voorafgaand gaat het ook niet goed."

Wedden

Meer odds

Ondanks de nederlaag is er toch een stijgende lijn zichtbaar bij Vitesse. "Ja, er was inderdaad een periode die heel veel minder was", zegt de aanvaller. "Daarin hebben we ook veel punten laten liggen, de laatste weken zijn we wel echt sterker geworden en spelen we als team. De resultaten worden ook beter, alleen vandaag niet. Wij hadden veel beter kunnen staan dan die achtste plek, als we niet zo vaak punten hadden laten liggen hadden we wel een plekje of drie hoger gestaan. Het is nu zaak om de tweede helft van het seizoen als een echt team te blijven spelen."