Kans op Real Madrid-vertrek: Ik kan niet garanderen dat ik bij deze club blijf

Kans op Real Madrid-vertrek: "Ik kan niet garanderen dat ik bij deze club blijf"

18-12-2016 21:55

James Rodriguez overweegt een vertrek bij Real Madrid. De 25-jarige Colombiaanse international zegt meerdere aanbiedingen op zak te hebben.

Rodriguez kwam in de zomer van 2014 voor liefst 75 miljoen euro van AS Monaco, maar in de afgelopen seizoenen is zijn rol in Madrid steeds kleiner geworden. "Ik kan niet garanderen dat ik bij deze club blijf", vertelde de aanvallende middenvelder aan Spaase media, nadat de Koninklijke in Yokohoma de wereldtitel voor clubs had veroverd.

"Ik ga de komende week eens rustig nadenken over mijn toekomst. Ik ben gelukkig bij Real, maar ik wil meer spelen", aldus Rodriguez. De Colombiaan stond dit seizoen in de competitie slechts vier keer in de basis en bleef in de WK-finale tegen Kashima Antlers op de bank. "Ik baal ervan dat ik niet heb kunnen meedoen, maar ik ben wel blij met de titel."

"Ik zou het liefst de rest van mijn carrière bij Real Madrid blijven, maar het loopt niet altijd in het leven zoals je wilt", voegde Rodriguez daar nog aan toe. In de wandelgangen wordt hij al gelinkt aan Paris Saint-Germain en Chelsea.