Stam-geruchten resoluut van tafel geveegd: 'Tien minuten geleden op kantoor gehad'

Stam-geruchten resoluut van tafel geveegd: 'Tien minuten geleden op kantoor gehad'

29-12-2016 15:27
4

Jaap Stam vertrekt niet naar Swansea City. De manager van Reading staat op de nominatie om Bob Bradley bij de club op te volgen, maar volgens Brian Tevreden blijft Stam in de Championship.

"Hij gaat nergens heen", zegt de technisch directeur in gesprek met GetReading. "Ik heb Jaap met een plan gehaald. We zijn samen aan een project begonnen en dat gaat goed. Dus het zou nergens op slaan als hij de club na zes maanden al zou verlaten. En al helemaal niet naar een club die tegen degradatie vecht."

Tevreden snapt wel dat clubs geïnteresseerd zijn in de diensten van Stam, omdat hij het in zijn eerste klus als hoofdtrainer uitstekend doet. Reading staat derde in de tweede divisie van Engeland. "Tuurlijk doet hij het goed. Als een club aan het einde van het seizoen voor hem komt, is dat logisch. Maar nu gaat Jaap nergens heen. Niemand hoeft zich zorgen te maken. Ik heb er niet eens met Jaap over gesproken, ik voel niet eens dat ik dat moet doen. Ik had hem tien minuten geleden in mijn kantoor. We hebben een aantal dingen besproken, maar niet over Swansea omdat het niet belangrijk is."