Goednieuwsshow Van Ginkel: 'Nieuw Chelsea-contract en PSV-rentree mooi'

Goednieuwsshow Van Ginkel: 'Nieuw Chelsea-contract en PSV-rentree mooi'

31-12-2016 14:24
10

Marco van Ginkel sluit 2016 knallend af. Niet alleen werd zijn huurtransfer van PSV naar Chelsea afgerond, ook heeft hij zijn contract verlengd bij de Premier League-koploper.

Chelsea en Van Ginkel zijn daardoor tot de zomer van 2019 aan elkaar verbonden. Het oude contract van de 24-jarige middenvelder liep medio 2018 af. "Mooi dat mijn contract bij Chelsea verlengd is en ik weer bij PSV kan spelen", reageert Van Ginkel op de website van zijn management Wasserman.

Wedden

Meer odds

Bij PSV keert hij terug op bekend terrein. Vorig seizoen had Van Ginkel een groot aandeel in het kampioenschap van de Eindhovense club. "De interesse van PSV is altijd gebleven en ik wilde graag terugkeren."

"Vorig jaar heb ik een goede periode gehad en heb ik daardoor ook weer mijn rentree in Oranje gemaakt. Het kampioenschap was natuurlijk prachtig en dat is iets dat ik ook dit jaar wil meemaken. Het zal een uitdaging zijn om de achterstand op Feyenoord en Ajax goed te maken. Maar, we gaan ervoor."

Over zijn nieuwe contract bij Chelsea: "Uit die contractverlenging spreekt vertrouwen. Maar ik ben nog niet bezig met volgend seizoen bij Chelsea, ik wil nu eerst wedstrijden voor PSV spelen."