Eredivisionist verrast met komst Manu: 'Heel blij dat hij voor ons kiest'

Eredivisionist verrast met komst Manu: 'Heel blij dat hij voor ons kiest'

31-12-2016 19:03
8

Elvis Manu keert terug in de Eredivisie. Go Ahead Eagles maakt zaterdagavond bekend dat de aanvaller van Brighton & Hove Albion het seizoen op huurbasis afmaakt in de Adelaarshorst. De 23-jarige Manu verkaste in 2015 van Feyenoord naar Brighton. 

Nu gaat de vleugelspeler dus aan de slag in Deventer. "Ik heb in mijn leven al vijf keer tegen Go Ahead gespeeld en elke keer was het lastig. Met Feyenoord verloor ik zelfs twee keer van Go Ahead Eagles in het seizoen 2014/2015", legt de rechtspoot uit op het digitale thuis van Go Ahead.

Wedden

Meer odds

Het doel voor komend halfjaar is duidelijk: handhaving in de Eredivisie. "Ik heb me uiteraard een beetje verdiept in de eerste seizoenshelft en hoorde toch wel van veel mensen dat Go Ahead Eagles de nodige pech heeft gehad", stelt Manu. "Vooral met scoren. Ik hoop en denk dat ik op dat gebied belangrijk kan zijn met assists en goals. Daar ga ik in ieder geval niets minder dan alles voor geven."

Go Ahead is erg blij met het aantrekken van de aanvaller. "We zijn heel blij dat hij nu voor ons gekozen heeft. Met Elvis halen we een speler binnen die overal in Nederland heeft laten zien over veel dreiging en scorend vermogen te beschikken", aldus technisch manager Dennis Bekking. Go Ahead is momenteel hekkensluiter, met één punt minder dan nummer zeventien Roda JC.