Go Ahead verrast met winteraanwinst: 'Ik weet dat er druk op ligt'

Go Ahead verrast met winteraanwinst: 'Ik weet dat er druk op ligt'

01-01-2017 19:03
6

Elvis Manu heeft zin in zin nieuwe avontuur bij Go Ahead Eagles. Zaterdagavond werd bekend dat de aanvaller van Championship-club Brighton & Hove Albion het seizoen afmaakt in de Adelaarshorst. Fans van de hekkensluiter zijn enthousiast over de komst van Manu en de oud-Feyenoorder zelf verwacht ook het nodige van het komende halfjaar. 

"Ik zou mezelf niet als de verlosser willen bestempelen, maar ik ben natuurlijk gehaald om doelpunten te maken. Dat verlang ik ook van mezelf", aldus Manu in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik weet dat er druk op je ligt wanneer je wordt gehaald bij een ploeg die onderaan staat, maar daar ga ik onbevangen mee om."

De doelstelling van Go Ahead Eagles en de aanvaller is glashelder. "Als we ons handhaven en ik daar mijn steentje aan heb bijgedragen, is het halfjaar geslaagd. Verder dan dat kijk ik voorlopig niet." Manu vertrok in de zomer van 2015 naar Brighton. Zijn avontuur in Engeland liep uit op een grote deceptie. In totaal speelde hij slechts tien competitieduels namens The Seagulls. 

Lees ook: Eredivisionist verrast met komst Manu: 'Heel blij dat hij voor ons kiest'