Martínez is 'beter dan ooit': 'Dat realiseer ik me vandaag de dag steeds vaker'

Martínez is 'beter dan ooit': 'Dat realiseer ik me vandaag de dag steeds vaker'

Gepubliceerd: zaterdag 2 oktober 2021 om 08:49za 02-10-2021 om 08:49

Lisandro Martínez heeft zijn contract bij Ajax met twee jaar verlengd. De 23-jarige Argentijnse verdediger ligt nu tot de zomer van 2025 vast in Amsterdam en geeft aan erg blij te zijn met zijn nieuwe contract.

"Ik ben trots op deze grote stap in mijn carrière", vertelt de verdediger in gesprek met Ajax TV. "Ik heb zin om nog meer van mezelf te laten zien." Waar hij eerder een mindere periode doormaakte en vaak op de bank zat, is de Argentijn de laatste maanden een vaste waarde in het elftal van Erik ten Hag.

"Voor een voetballer is het fijn om je belangrijk te voelen. Ik heb altijd veel liefde gevoeld van alle mensen binnen de club. Ook daar ben ik heel blij mee", vertelt Martínez. De verdediger stelt dat hij enorm gegroeid is. "Dat realiseer ik me vandaag de dag steeds vaker. De laatste twee seizoenen van mij waren goed, maar ik denk dat dit derde seizoen nog veel beter wordt."

Martínez geeft ook aan waarin hij concreet is gegroeid sinds hij in 2019 de overstap maakte van het Argentijnse Defensa y Justicia naar Ajax. "Ik zie mezelf nu als een veel sterkere en slimmere speler, met meer rust aan de bal. Ik ben nu beter dan ooit, zonder twijfel. Wat ik nu wil, is elke dag weer beter worden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws