Ten Hag voert twee wijzigingen door bij Ajax voor thuisduel met FC Utrecht

Ten Hag voert twee wijzigingen door bij Ajax voor thuisduel met FC Utrecht

03-10-2021 13:36
410

Trainer Erik ten Hag heeft twee wijzigingen doorgevoerd bij Ajax voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht in de Eredivisie. Nicolás Tagliafico en David Neres staan zondag in de basis.

De Argentijnse linksback vervangt Daley Blind, terwijl de Braziliaanse rechtsbuiten landgenoot Antony aflost in de Johan Cruijff Arena. Het tweetal deed dinsdag nog wel mee in het met 2-0 gewonnen Champions League-duel met Besiktas. Ook tijdens de 9-0 zege op SC Cambuur maakten zij echter al plaats voor Tagliafico en Neres.

De opstelling van Ajax kent verder geen verrassingen. Steven Berghuis krijgt als nummer tien opnieuw de voorkeur boven Davy Klaassen, die op de bank plaatsneemt. Remko Pasveer staat onder de lat, omdat Maarten Stekelenburg nog altijd ontbreekt.

Bij FC Utrecht moet Quinten Timber, tweelingbroer van Ajacied Jurriën, genoegen nemen met een reserverol. Onder meer Joris van Overeem en Sander van de Streek verschijnen wel aan de aftrap.

De opstellingen

Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Tagliafico; Álvarez, Berghuis, Gravenberch; Neres, Haller, Tadic

FC Utrecht: Paes; Van der Maarel, Van der Hoorn, Janssen, Warmerdam; Van Overeem, Maher, Ramselaar; Sylla, Douvikas, Van de Streek