Update: Aurier vindt nieuwe club na Spurs-vertrek en gaat spelen in Spanje

4 oktober om 20:21
Laatste update: 4 oktober om 20:18

Serge Aurier lijkt zijn loopbaan te vervolgen in Spanje. De rechtsback, wiens contract een dikke maand geleden werd ontbonden door Tottenham Hotspur, wordt maandag medisch gekeurd bij Villarreal.

Dat melden Engelse media, waaronder The Daily Mail, maandag. Als Aurier zijn keuring doorstaat, wordt hij ploeggenoot van Arnaut Danjuma in Spanje. De Ivoriaan werd ook gelinkt aan een overstap naar Arsenal, maar dat gaat er dus niet van komen.

Het is nog niet duidelijk voor hoelang Aurier zal gaan tekenen bij de huidige nummer elf van La Liga. Op Deadline Day besloten Tottenham en de verdediger in samenspraak zijn contract te ontbinden. Door de komst van Emerson Royal werd Aurier overbodig in Noord-Londen.

Na de interlandperiode kan Aurier zijn debuut maken voor Villarreal. de club uit Oost-Spanje speelt dan namelijk in competitieverband tegen Osasuna. Enkele dagen later staat een Champions League-ontmoeting met Young Boys op de planning.

Update: Serge Aurier heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij Villarreal. De Franse vleugelverdediger heeft getekend voor één seizoen, met een optie voor nog twee extra seizoenen. Hij vertrok op Deadline Day van de laatste transferperiode transfervrij bij Tottenham Hotspur, in de hoop spoedig een nieuwe club te vinden.