'Vitesse wil Tannane-contract ontbinden, gesprekken over financiële afhandeling'

'Vitesse wil Tannane-contract ontbinden, gesprekken over financiële afhandeling'

04-10-2021 21:15 Laatste update: 21:25
188

Vitesse hoopt het contract van Oussama Tannane per direct te ontbinden. Met dat nieuws pakt De Telegraaf uit. Tannane en zijn zaakwaarnemer meldden zich maandag voor een gesprek met technisch directeur Johannes Spors, die de intenties van Vitesse duidelijk heeft gemaakt.

Tannane liet zich in een interview eerder nog uit over een mogelijk Vitesse-vertrek. "Ik wil strijden voor mijn plek, afscheid nemen met een plek die recht geeft op Europees voetbal en Vitesse via de voordeur verlaten. Ik heb een contract en moet en wil me daaraan houden. Ik heb maandagmiddag een gesprek en dan hoor ik het wel", zo liet hij eerder al weten.

Die kans lijkt de aanvaller dus niet te krijgen na het conflict met trainer Thomas Letsch. Tannane hoopte na een sterk seizoen een transfer te maken, maar een overstap bleef uit. Hij staat nog tot het einde van dit seizoen onder contract in Arnhem, maar lijkt die periode niet vol te maken. Vitesse en Tannane zijn inmiddels in overleg over de financiële afhandeling, zo meldt De Telegraaf.

Tannane speelde in de voorrondes van de Conference League nog een belangrijke rol bij Vitesse. In de wedstrijd tegen RSC Anderlecht wist hij met een doelpunt bij te dragen aan de Conference League-plaatsing van zijn club.