Harroui lijkt voor interlandloopbaan bij Marokko te kiezen: 'Blij dat ik hier ben'

Harroui lijkt voor interlandloopbaan bij Marokko te kiezen: 'Blij dat ik hier ben'

Gepubliceerd: dinsdag 5 oktober 2021 om 09:57di 05-10-2021 om 09:57

Abdou Harroui voorspelt dat het Marokkaanse elftal mooie successen kan boeken in de komende jaren. De jeugdinternational van Oranje zit deze interlandperiode voor het eerst bij de selectie van de Leeuwen van de Atlas.

"Ik ben erg blij dat ik hier ben", vertelt Harroui op de website van de Marokkaanse bond. "Mijn vader was ook blij. Mijn moeder kijkt weinig voetbal, maar zij is natuurlijk eveneens erg happy. Ik ben hier om het team te helpen, maar ik moet mijn medespelers nog leren kennen."

Harroui denkt dat Marokko de komende jaren hoge ogen kan gooien op eindtoernooien. "We hebben een fantastisch team, waarmee we de Afrika Cup kunnen winnen en goede resultaten kunnen boeken op het WK", stelt hij.

Deze interlandperiode staan er drie WK-kwalificatieduels op het programma Marokko. De Noord-Afrikanen spelen twee keer tegen Guinee-Bissau en één keer tegen Guinee. Harroui kan in die wedstrijden dus zijn debuut maken voor Marokko. De Leeuwen van de Atlas zijn de nummer tweede in hun groep, met één punt minder dan Guinee-Bissau. Marokko heeft echter een duel minder gespeeld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws