Memphis: 'Hoe kun je dat vragen? Het is Barcelona, man'

Memphis: 'Hoe kun je dat vragen? Het is Barcelona, man'

Gepubliceerd: dinsdag 5 oktober 2021 om 11:56di 05-10-2021 om 11:56

Laatste update: dinsdag 5 oktober 2021 om 12:09di 05-10-2021 om 12:09

Memphis Depay benadrukt dat hij geen spijt heeft van zijn keuze voor FC Barcelona. De Oranje-aanvaller heeft er vertrouwen in dat de Catalanen het tij weten te keren.

Louis van Gaal haalde maandag op de persconferentie van het Nederlands elftal een uitspraak van Memphis aan. "Hij zei: trainer, ik ben hier heel gelukkig weggegaan en ik kom hier weer heel gelukkig aan. Nou, mooier kan je het niet verwoorden", liet de bondscoach weten.

Volgens Memphis hebben die woorden niets te maken met Barça. "Dat het minder goed gaat daar is duidelijk, maar ik heb het hartstikke naar mijn zin. Het is nog steeds een beetje nieuw. Ondanks de resultaten ben ik daar super happy. Ik heb geen spijt van mijn keuze, hoe kun je dat nou vragen?! Het is Barcelona, man. Ik denk niet dat je begrijpt hoe groot de club is en wat het met een speler doet als je naar zo'n club kan."

Memphis is nog altijd vol vertrouwen over de kansen van de Catalanen in de Champions League en de Primera División. "We doen alsof er al een heel seizoen is gespeeld. Er zijn nog zoveel wedstrijden te spelen, dus alles ligt nog open. Iedereen doet paniekerig, maar het heeft tijd nodig. Ik maak me geen zorgen, mijn gevoel is goed en ik denk dat alles nog gaat omdraaien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws