Roda JC slaat belangrijke slag met Streppel en Jordens Peters

Roda JC slaat belangrijke slag met Streppel en Jordens Peters

Gepubliceerd: woensdag 6 oktober 2021 om 16:22wo 06-10-2021 om 16:22

Laatste update: woensdag 6 oktober 2021 om 16:33wo 06-10-2021 om 16:33

Roda JC heeft woensdag een belangrijke dubbelslag geslagen. Jordens Peters is de nieuwe algemeen directeur en trainer Jurgen Streppel verlengt zijn contract met twee jaar.

Dat Peters zou tekenen werd dinsdag al duidelijk. Hij speelde de afgelopen negen jaar bij Willem ll en stopte afgelopen zomer met voetballen. "Ik ben trots dat ik de mooie Roda-familie mag voorgaan in de verdere professionalisering van de club. Deze club heeft een geweldige historie en een geweldige toekomst voor de boeg. De potentie is bijzonder groot in deze regio. Ik kan niet wachten om samen met de medewerkers, sponsors en fans daar een groot succes van te maken", zegt Peters op de clubsite van Roda. 

"Jordens Peters is een charismatische oud-voetballer die het klappen van de zweep in een BVO goed kent. Daar hebben we in deze fase van de wederopbouw van de club ook behoefte aan", zegt Roda-voorzitter Joop Janssen.

"Hij deelt bovendien onze wens om een maatschappelijk verantwoorde volksclub te zijn, gedragen door de regio, met een gezonde sportieve ambitie. Na een gedegen wervingsproces, is de selectiecommissie overtuigd dat Jordens de juiste persoon is om onze club te leiden. Wij zijn blij dat we met hem een talentvolle manager en voetbalman in huis halen om onze organisatie verder te versterken."

Adrie Bogers
Streppel heeft niet alleen zijn contract verlengd, maar krijgt ook een nieuwe assistent. Adrie Bogers zette woensdag zijn handtekening onder een contract.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws