Pepi flirt met Ajax: "Alle geruchten uit de media zijn waar"

6 oktober om 16:49
Laatste update: 6 oktober om 16:50

Ricardo Pepi heeft de interesse van Ajax bevestigd. De ster van FC Dallas wil graag de overstap naar Europa maken, maar alleen als hij ergens aan spelen toe gaat komen.

Ajax heeft belangstelling voor Pepi (18), maar concreet is dat nog niet, zoals VP vorige week al meldde. Naast Ajax, dat hem uitvoerig gescout heeft, worden ook onder meer Bayern München en VfL Wolfsburg genoemd. "Alle geruchten uit de media zijn waar", zegt Pepi tegen TUDN. "Al die clubs hebben interesse getoond. Maar meer is het nu nog niet."

Pepi wil graag naar Europa verkassen. "Het zou voor zowel mij als mijn familie goed zijn om in Europa te spelen. Ik denk dat het moment nu daar is om dat te doen. We moeten met FC Dallas nog zes of zeven wedstrijden spelen. En als de kans om naar Europa te gaan langskomt, zou dat goed zijn."

Ajax
De international van Amerika ziet zichzelf wel in Amsterdam spelen. "Zeker, het is een competitie waar veel jonge spelers spelen. Ik ben nog jong en heb nog veel te leren. Ik zou ooit wel bij Real Madrid willen spelen. Of bij Chelsea, of een andere grote club. Maar de Nederlandse competitie heeft veel potentie en is gunstig voor jonge spelers. Er is veel interesse."