'Een waarzegger heeft het allemaal voorspeld toen Noa Lang vijf jaar was'

'Een waarzegger heeft het allemaal voorspeld toen Noa Lang vijf jaar was'

Gepubliceerd: donderdag 7 oktober 2021 om 07:15do 07-10-2021 om 07:15

Laatste update: donderdag 7 oktober 2021 om 07:30do 07-10-2021 om 07:30

Noa Langs vader Jeffrey is beretrots dat zijn zoon onderdeel uitmaakt van het Nederlands elftal. Dat is jaren geleden echter al lang en breed voorspeld. Vader Jeffrey is blij dat het uiteindelijk is gebeurd.

Hij denkt dat er nog een hoop op Lang staat te wachten. "Een waarzegger heeft het allemaal voorspeld, toen Noa 5 jaar oud was. Ook dit over Oranje. Als het allemaal uitkomt, wat er in die brief van de waarzegger staat, dan gaan er nog mooie dingen gebeuren", zegt vader Jeffrey in De Telegraaf.

Lang wordt geprezen om zijn voetballende kwaliteiten, maar heeft ook het stempel 'lastige speler'. Dat heeft hem vooral bij Ajax bij vlagen last opgeleverd en ook bij Club Brugge is er soms gedoe. Bondscoach Louis van Gaal en Club Brugge-trainer Philippe Clement spraken Lang aan na provocaties in de wedstrijd tegen Anderlecht. "Ach, als Neymar het doet, dan heeft niemand het erover", zegt stiefvader Nourdin Boukhari. "Al snap ik wel dat zijn trainer erover begint. Het is niet nodig om dit te doen in een uitwedstrijd. Maar het past ook wel weer bij Noa, want die doet wat in hem opkomt. Het is een speciale jongen."

Gery Vink, die bij Ajax met lang samenwerkte, snapt de oproep van Lang. "Hij had zeker de kwaliteiten om ook bij Ajax te slagen, maar daar zat hij achter Tadic. Dat is een onmogelijk te winnen strijd. Bij Brugge heeft hij een vrije rol op links en dat is hem op het lijf geschreven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws