Mancini tikt Italiaanse fans op de vingers: Het is wel heel teleurstellend

Mancini tikt Italiaanse fans op de vingers: "Het is wel heel teleurstellend"

Gepubliceerd: donderdag 7 oktober 2021 om 07:51do 07-10-2021 om 07:51

Bondscoach Roberto Mancini is niet blij met de supporters van Italië. Doelman Gianluigi Donnarumma werd tegen Spanje in de Nations League uitgefloten door een deel de eigen aanhang. Dat heeft te maken met zijn AC Milan-verleden.

Veel Italië-supporters, die klaarblijkelijk ook tot de Milan-achterban behoren, zijn nog niet vergeten hoe Donnarumma vertrokken is bij Milan. De doelman verlengde zijn aflopende contract niet en vertrok gratis naar Paris Saint-Germain. Al wordt ook gefluisterd dat dat door zaakwaarnemer Mino Raiola kwam. De achterban van Milan voelde zich in de maling genomen en keerde zich woensdag tegen Donnarumma, die voor het eerst weer in San Siro speelde sinds zijn vertrek.

"Italië hoort voor alles te staan", zei Mancini na afloop van de wedstrijd. "Het zal hem zeker geen goed hebben gedaan, dat deed het ons ook niet. Gigio heeft het goed gedaan. Het is wel heel teleurstellend, omdat we het over Italië hebben. Het was geen clubwedstrijd. Ze hadden het beter voor één wedstrijd opzij kunnen schuiven en kunnen bewaren voor Paris Saint-Germain - AC Milan. Italië hoort voor alles te staan."

Italië werd woensdag verslagen door Spanje, dat door twee goals van Fernan Torres de finale van de Nations League heeft bereikt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws