Uitgevlogen PSV'er Doan loopt blessure op tijdens interlandverplichtingen

7 oktober om 12:11
Laatste update: 7 oktober om 12:57

Ritsu Doan heeft tijdens zijn interlandverplichtingen met Japan een blessure opgelopen. De PSV'er zal niet voor zijn land uitkomen, heeft hij via Instagram bevestigd.

De 23-jarige linkspoot werd vorig seizoen verhuurd aan Arminia Bielefeld, maar maakt dit seizoen weer volop minuten bij PSV. De Eindhovenaren kondigden maandag aan dat Doan voor Japan uit zou komen, maar zover zal het dus niet komen. Hoe ernstig zijn blessure is, moet volgens het Eindhovens Dagblad nog blijken, maar Doan zal in elk geval niet van de partij zijn tijdens de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Saudi-Arabië en Australië.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 堂安律/Ritsu Doan (@doanritsu)

PSV hervat op zaterdag 16 oktober de competitie met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle en het is nog even de vraag welke rechtsbuitens dan beschikbaar zijn. Doans concurrent Noni Madueke kampt al langere tijd met blessureleed en moest de wedstrijden tegen Willem II, Sturm Graz en Sparta missen. De Engelsman is tijdens de interlandbreak thuisgebleven, maar heeft deze week wel weer minuten gemaakt in het oefenduel met TOP Oss.