Raiola boos: 'Vraag me af waarom Milan niets aan dat spandoek heeft gedaan'

Raiola boos: 'Vraag me af waarom Milan niets aan dat spandoek heeft gedaan'

Gepubliceerd: vrijdag 8 oktober 2021 om 11:30vr 08-10-2021 om 11:30

Zaakwaarnemer Mino Raiola is boos op AC Milan. Doelman Gianluigi Donnarumma werd tijdens de wedstrijd Italië - Spanje uitgefloten door een deel van de aanhang omdat hij transfervrij de overstap naar Paris Saint-Germain maakte.

Een grote groep supporters, vermoedelijk van Milan, richtten de pijlen zowel voor als tijdens de wedstrijd op Donnarumma. Er werd zelfs een spandoek opgehangen met de tekst 'je bent niet meer welkom in Milaan'. Raiola vindt dat Milan in had moeten grijpen. 

"Ik walg van het gejoel richting Donnarumma en vraag mezelf af waarom Milan niets aan dat spandoek heeft gedaan", zegt Raiola tegen Corriere dello Sport. "Heeft hij iemand vermoord? Ik dacht het niet. De waarheid is dat Milan hem niet kon behouden. Vraag het aan iemand, vraag het zijn vader. Wat zou hij zijn zoon adviseren? Naar Paris Saint-Germain gaan of bij Milan blijven? Wat er in het stadion gebeurd is, is raar en belachelijk."

"Het is raar dat ze hem moeten hebben, alleen omdat hij een transfervrije keuze heeft gemaakt. Het is ook raar dat Milan zich niet gedistantieerd heeft van dit onacceptabele gedrag. Italië stond voor de hele wereld voor paal. Ik waardeer het gebaar van Sergio Busquets, hij snapte wat Gigio heeft meegemaakt", zegt Raiola. "Hij heeft niemand iets misdaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Eens met Raiola?

Ja
41%
Nee
59%
(1096 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws