Juventus kon Haaland voor 2 miljoen vastleggen: 'Zeker veel spijt van'

Juventus kon Haaland voor 2 miljoen vastleggen: 'Zeker veel spijt van'

Gepubliceerd: zondag 10 oktober 2021 om 07:43zo 10-10-2021 om 07:43

Giuseppe Marotta, de algemeen directeur van Internazionale, geeft de Serie A-clubs geen enkele kans in de strijd om Erling Haaland. De Italiaanse bestuurder kreeg in zijn tijd bij Juventus de kans om de Noor te halen, maar zag daar - tot zijn grote spijt - vanaf.

Marotta was tussen 2010 en 2018 werkzaam in Turijn. "Ik heb van best veel dingen spijt, maar zeker van het niet aantrekken van Haaland. We konden hem destijds voor twee tot drie miljoen euro overnemen. Achteraf hadden we moeten doorzetten om zoveel te betalen voor een nog jong talent", sprak hij bij La Gazzetta dello Sport Festival Dello Sport in Trente. 

De huidig directeur van Inter vreest dat de Italiaanse topclubs nu niet interessant genoeg meer zijn voor de topschutter van Borussia Dortmund. "Haaland is nu één van de beste spitsen van Europa. Kan hij nu nog naar Italië komen? Absoluut niet, er is een enorm gat ontstaan tussen de Serie A en de Premier League of La Liga. Als Serie A zijn we niet langer een eindbestemming, maar een overgangscompetitie."

Marotta onthult ook dat hij Paolo Dybala mee wilde nemen van La Vecchia Signora naar I Nerazzurri. "Ik wilde Paulo graag naar Inter halen, maar hij bleef en gaat nu ook zijn contract bij Juventus verlengen", stelt de bestuurder, die Mauro Icardi wilde betrekken in een deal voor de Argentijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws