'Poging twee: Feyenoord is pechvogel Diallo nog niet vergeten'

'Poging twee: Feyenoord is pechvogel Diallo nog niet vergeten'

Gepubliceerd: zondag 10 oktober 2021 om 13:11zo 10-10-2021 om 13:11

Laatste update: zondag 10 oktober 2021 om 13:17zo 10-10-2021 om 13:17

Feyenoord kijkt opnieuw naar de mogelijkheid om Amad Diallo van Manchester United te huren, meldt Feyenoord Transfermarkt. De club wilde dat afgelopen zomer al, maar een deal ketste af omdat Diallo op het laatste moment geblesseerd raakte.

En dus besloot Feyenoord voor Reiss Nelson van Arsenal te gaan. Volgens Feyenoord Transfermarkt zijn de Rotterdammers Diallo nog niet vergeten en wordt er naar de mogelijkheid gekeken om hem 'voor een langere periode' te huren. Dat betekent dus langer dan een half jaar. Feyenoord is wel afhankelijk van overwintering in de Conference League.

Diallo (19) werd in januari door Manchester United voor ruim twintig miljoen euro gekocht van Atalanta Bergamo. Hij wacht in Engeland nog op zijn Premier League-debuut, mede omdat hij geblesseerd raakte.

Aan Nelson heeft Feyenoord nog geen plezier kunnen beleven. De aanvaller is vooralsnog niet wedstrijdfit genoeg om wedstrijden te spelen voor de ploeg van Arne Slot. Hij zat tegen Vitesse wel voor het eerst op de bank. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws