'Klap dreigt voor Barça: zaakwaarnemer Dembélé praat met Engelse clubs'

'Klap dreigt voor Barça: zaakwaarnemer Dembélé praat met Engelse clubs'

Gepubliceerd: maandag 11 oktober 2021 om 13:56ma 11-10-2021 om 13:56

Bij FC Barcelona neemt de vrees toe dat Ousmane Dembélé aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekt. De Catalanen zijn in gesprek met de 24-jarige aanvaller, maar ze 'vertrouwen zaakwaarnemer Moussa Sissoko niet', meldt Mundo Deportivo.

Dembélé herstelt nog altijd van de blessure die hij opliep tijdens het EK, maar hij verwacht deze maand zijn rentree te maken. De Fransman vertelde preses Joan Laporta en vicevoorzitter Rafael Yuste dat hij niet kan wachten om weer op het veld te staan. De Barça-bestuurders weten zeker dat Dembélé niets liever wil dan zijn carrière vervolgen in Camp Nou, maar ze hebben hun bedenkingen bij de intenties van Sissoko.

Door de financiële situatie moet het contract van Dembélé namelijk worden aangepast. Hij zal financieel iets inleveren, maar kan zijn inkomen aanvullen door bonussen. Bovendien moet de dribbelaar een belangrijke rol gaan vertolken in de ploeg van coach Ronald Koeman. Barça vermoedt echter dat Sissoko zijn eigen plan trekt en op de achtergrond al met andere clubs in gesprek is.

MD weet dat Liverpool op het vinkentouw zit. Manager Jürgen Klopp van The Reds ziet nog altijd veel potentie in de vleugelaanvaller en dringt intern aan op zijn komst. Volgens Diario Sport is Sissoko ook al in gesprek met Manchester United. Eén ding staat vast: de Premier League-grootmachten kunnen momenteel meer betalen dan Barça, dat in 2017 nog 135 miljoen euro betaalde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws