Gibraltar-watcher trekt conclusies: 'Nederland voor eigen publiek gefrustreerd'

Gibraltar-watcher trekt conclusies: 'Nederland voor eigen publiek gefrustreerd'

Gepubliceerd: dinsdag 12 oktober 2021 om 07:17di 12-10-2021 om 07:17

De Gibraltar-watcher heeft een hoop conclusies getrokken na de harde nederlaag van zijn land tegen het Nederlands elftal. Het was niet de vraag of, maar met hoeveel de ploeg van Louis van Gaal zou winnen. Het werd uiteindelijk 6-0 in De Kuip.

De Gibraltar Chronicle, een van de belangrijkste kranten van de dwergstaat, lijkt de nederlaag tegen Nederland te accepteren. 'Gibraltar kwam het veld op de sterren van Nederland te frustreren', kopt het.

'Het stond waarschijnlijk voor de grootste uitdaging in de WK-kwalificatie: een wedstrijd tegen Nederland met supporters in het stadion. Het was meteen duidelijk dat het eenrichtingsverkeer zou worden. Het duurde dan ook niet lang voor Nederland scoorde. Het enige positieve is dat het niet dezelfde score werd als eerder dit jaar', doelt de krant op de 0-7 overwinning. 'Gibraltar is er wel in geslaagd om een sterrenteam voor eigen publiek te frustreren. Bondscoach Julio César Ribas kan Nederland met opgeheven hoofd verlaten.'

Gibraltar speelt deze kwalificatieperiode nog tegen Turkije (uit) en Letland (thuis). Het staat met nul punten laatste in Groep G.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws