'Boadu zit niet in de makkelijkste fase van zijn carrière, kan een schepje bij'

'Boadu zit niet in de makkelijkste fase van zijn carrière, kan een schepje bij'

Gepubliceerd: dinsdag 12 oktober 2021 om 16:54di 12-10-2021 om 16:54

Myron Boadu heeft het moeilijk, ziet Erwin van de Looi. De bondscoach van Jong Oranje vindt dat de aanvaller er een 'schepje bij' kan doen.

Boadu maakte deze zomer voor zeventien miljoen euro de overstap van AZ naar AS Monaco, maar heeft nog geen basisplaats weten af te dwingen. Ook tijdens het gelijkspel bij Jong Oranje - Jong Zwitserland (2-2) begon hij op de bank.

"Myron zit niet in de makkelijkste fase van zijn carrière, dat is duidelijk. Hij speelt niet altijd, heeft een andere rol bij Monaco en worstelt een beetje met zijn vorm. Volgens mij begint het altijd met knalhard werken voor je team. Daar kan nog wel een schepje bij", is Van de Looi kritisch voor de camera van ESPN.

Zirkzee
De bondscoach van Jong Oranje ziet Joshua Zirkzee wel floreren. De twintigjarige spits scoorde twee keer tegen Jong Zwitserland. "Hij is natuurlijk niet voor niks naar Bayern München gegaan. Bij zo'n club is het moeilijk om door te breken, het is geen schande. Uiteindelijk komt het er via een omweg veel meer uit."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws