Bournemouth-speler Brooks (24) krijgt diagnose kanker: Een moeilijk bericht

Bournemouth-speler Brooks (24) krijgt diagnose kanker: "Een moeilijk bericht"

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2021 om 17:50wo 13-10-2021 om 17:50

Bournemouth-speler David Brooks heeft deze week te horen gekregen dat hij de ziekte van Hodgkin heeft, een vorm van lymfeklierkanker. Brooks zal worden behandeld en krijgt van Bournemouth alle steun.

Brooks (24) was op pad met de nationale ploeg van Wales. Hij vertrok vorige week en na onderzoek is gebleken dat hij Stadium 2 Hodgkin Lymfoom heeft. "Dit is voor mij een moeilijk bericht om te schrijven", laat Brooks weten via de officiële kanalen van Bournemouth.

"Hoewel dit voor mij en mijn familie een schok is, is de prognose positief en ben ik ervan overtuigd dat ik volledig zal herstellen om zo snel mogelijk weer te spelen. Ik wil de doktoren, verpleegkundigen, artsen en personeelsleden bedanken voor hun professionaliteit, warmte en begrip tijdens deze periode. Ook wil ik Bournemouth bedanken. Ik begrijp dat er aandacht zal zijn van de media, maar ik vraag om het respecteren van mijn privacy", zegt Brooks.

Brooks is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van Bournemouth. Hij speelde voorheen voor Sheffield United en Halifax Town.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws