Dringend SV Ajax-advies aan fans voor duel met Dortmund: 'Doe het jezelf niet aan'

Dringend SV Ajax-advies aan fans voor duel met Dortmund: 'Doe het jezelf niet aan'

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2021 om 19:14wo 13-10-2021 om 19:14

De supportersvereniging van Ajax raadt het fans met klem af om kaarten voor het duel met Borussia Dortmund op de zwarte markt te kopen. De wedstrijd is uitverkocht en tickets worden voor woekerprijzen aangeboden op platformen als Marktplaats.

De Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Dortmund staat volgende week dinsdag op de planning. Het duel is in trek bij de Amsterdamse fans en dus werd de Johan Cruijff Arena al snel uitverkocht. Door de hoge vraag worden tickets nu op de zwarte markt voor bizarre prijzen aangeboden. Sommige kaarten staan zelfs voor meer dan vierhonderd euro te koop.

'Het betreurt Supportersvereniging Ajax dat sommige mensen over de rug van Ajacieden geld willen verdienen door een kaartje te scoren en vervolgens voor een veelvoud aan te bieden op Marktplaats', schrijft Ajax Life op haar website. 'Deze mensen moeten even goed nadenken of ze wel een echte Ajacied zijn...'

Ajax benadrukt tegenover zijn supportersvereniging dat zwarthandel strafbaar is. De club onderneemt ook actie tegen doorverkopers, net als in het verleden. Mensen die met een illegaal gekocht kaartje naar het stadion gaan, lopen het risico om niet binnen te komen. 'Doe het jezelf niet aan', besluit de supportersvereniging.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws