'Prestaties Haller niet onopgemerkt gebleven: spits in beeld bij Dortmund'

'Prestaties Haller niet onopgemerkt gebleven: spits in beeld bij Dortmund'

Gepubliceerd: dinsdag 12 oktober 2021 om 21:33di 12-10-2021 om 21:33

Laatste update: woensdag 13 oktober 2021 om 07:57wo 13-10-2021 om 07:57

Borussia Dortmund ziet in Sébastien Haller de mogelijke opvolger van Erling Haaland, voor het geval de Noorse spits komende zomer vertrekt bij de club. Dat meldt een journalist van het Duitse BILD dinsdagavond.

Het gerucht over de interesse in Haller komt op een opvallend moment. De spits treedt komende dinsdag met Ajax in de Champions League aan tegen de ploeg uit Dortmund. Met vijf goals in twee Champions League-wedstrijden had Haller zich geen betere start in het miljardenbal kunnen wensen.

De prestaties van Haller zijn klaarblijkelijk ook opgevallen in Dortmund. De Duitse club zou de spits van Ajax in de gaten houden, voor het geval Haaland komende zomer een transfer maakt. Haller is echter niet de enige optie die Dortmund in beeld heeft. De Duitsers zouden ook Karim Adeyemi, speler van Red Bull Salzburg, in het vizier hebben.

Haller speelde eerder in de Bundesliga en deed dat succesvol. In 60 competitiewedstrijden voor Eintracht Frankfurt wist de spits 24 doelpunten te maken en kwam hij tot 13 assists. Het is echter nog maar de vraag of het van een transfer komt, aangezien Haller over een contract tot medio 2025 bij Ajax beschikt.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws