Neymar kan rekenen op steun van trainer Pochettino: 'Daar twijfel ik niet aan'

Neymar kan rekenen op steun van trainer Pochettino: 'Daar twijfel ik niet aan'

14-10-2021 18:42
11

Mauricio Pochettino weet het zeker: Neymar blijft de komende jaren actief als voetballer. De Braziliaanse aanvaller gaf in zijn documentaire aan dat hij overweegt om na het WK van 2022 te stoppen als international. Volgens Pochettino moeten die uitspraken in perspectief geplaatst worden.

De uitspraken van Neymar zorgden ophef. Pochettino maant op een persconferentie tot kalmte. "Neymar is iemand die oprecht is, hij heeft gewoon zijn gevoelens gedeeld", stelt de Argentijnse coach. "Het is belangrijk dat we zijn uitspraken in de juiste context plaatsen."

"Sinds hij klein is, staat Neymar in de spotlights", gaat Pochettino verder. "Hij heeft al erg lang te maken met media-aandacht. Dat heeft hij met succes doorstaan. Neymar is een echte liefhebber van het voetbal. Ik weet zeker dat hij nog jaren door wil gaan, daar twijfel ik niet aan. Hij toont elke dag zijn passie voor het spelletje."

Neymar hervat vrijdag de competitie met Paris Saint-Germain na een interlandbreak. Om 21.00 uur komt Angers SCO op bezoek in het Parc des Princes.