Diallo vertelt over afgeketste Feyenoord-move: 'Het was frustrerend voor me'

Diallo vertelt over afgeketste Feyenoord-move: 'Het was frustrerend voor me'

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 20:48do 14-10-2021 om 20:48

Amad Diallo heeft een boekje opengedaan over zijn afgeketste huurtransfer naar Feyenoord. De negentienjarige Ivoriaan was hard op weg naar Rotterdam-Zuid, maar raakte vlak voordat de deal beklonken werd geblesseerd.

Op de training liep Diallo zijn kwetsuur op, waardoor de transfer aar Feyenoord niet doorging. "Je moet mentaal sterk zijn om goed te herstellen van een blessure, maar dat was in mijn geval al helemaal zo", vertelt de aanvaller tegenover de clubkanalen van Manchester United. "Ik werd eigenlijk verhuurd, maar dat ging door die blessure niet door. Dat was frustrerend voor me, maar ik wil nu weer alles geven."

Inmiddels is Diallo weer helemaal fit. "Het geeft een fijn gevoel om weer terug te zijn. Het was eerlijk gezegd niet leuk om er zo lang uit te liggen. Het voelde als tijdverspilling. Ik voel me nu weer gelukkig. Ik hoop dat ik geen blessures meer ga krijgen."

Feyenoord Transfermarkt wist eerder deze week te melden dat Feyenoord nog steeds hoopt op de komst van Diallo. Als de Stadionclub overwintert in de Conference League, wil het de viervoudig international 'voor een langere periode' huren van United.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws