Van den Brom: 'Veel interesse, vooral uit Nederland. Feyenoord is goede keuze'

Van den Brom: 'Veel interesse, vooral uit Nederland. Feyenoord is goede keuze'

Gepubliceerd: vrijdag 15 oktober 2021 om 11:48vr 15-10-2021 om 11:48

John van den Brom volgt de verrichtingen van Cyriel Dessers op de voet. De Belgische spits moet bij Feyenoord zoveel mogelijk gaan spelen, stelt de trainer van Racing Genk.

Genk verhuurde Dessers op de slotdag van de zomerse transferperiode aan Feyenoord, nadat topschutter Paul Onuachu definitief bleef. "Cyriel zat altijd achter Paul, mijn onbetwiste nummer één. Ik snap wel dat Cyriel meer wilde", vertelt Van den Brom aan ESPN.

Dessers had volgens de Genk-trainer 'wat meer moeite' met het feit dat hij minder speelde. "Toen bleek dat Paul zou blijven, zijn er in de laatste dagen van de transferwindow nog veel clubs, vooral uit Nederland, voor Cyriel geweest. Feyenoord is denk ik een goede keuze, alleen moet hij gaan spelen. Dan wordt hij voor Feyenoord een meerwaarde, maar ook voor ons. Hij is nog steeds onze speler."

Dessers, topscorer van het afgebroken Eredivisie-seizoen 2019/2020, speelde tot nu toe 61 competitieminuten voor Feyenoord, verdeeld over vier wedstrijden. Daarin wist hij twee keer te scoren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws