FC Utrecht beloont 'heel belangrijke' Maher en stelt transfersom veilig

FC Utrecht beloont 'heel belangrijke' Maher en stelt transfersom veilig

15-10-2021 16:08 Laatste update: 16:09
29

Adam Maher blijft speler van FC Utrecht. De nummer drie van de Eredivisie heeft het contract van de 28-jarige middenvelder opengebroken en verlengd tot medio 2023.

De gesprekken over het nieuwe contract van Maher duurden lang: de oud-speler van AZ en PSV had het weliswaar naar zijn zin in de Domstad, maar dacht ook aan een nieuwe stap naar het buitenland. Nu verlengt hij zijn aflopende contract toch met één seizoen. FC Utrecht stelt daarmee in elk geval een transfersom veilig.

"Adam is een hele belangrijke speler in onze ploeg, die zijn waarde meer dan bewezen heeft", verklaart technisch directeur Jordy Zuidam op de clubsite. "We zijn dan ook ontzettend blij dat we iemand met zijn kwaliteiten langer hebben kunnen binden aan de club en dat hij gelooft in onze ambities."

Maher maakte in 2019 de overstap naar FC Utrecht, waar de teller inmiddels op 65 wedstrijden staat. Hij is blij met zijn contractverlenging. "Ontzettend leuk en het geeft een goed gevoel. Het gaat gewoon goed, we hebben een leuke groep en willen ook meer. Dan wil ik als speler graag laten zien dat we leuke dingen kunnen doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie