'Nadat vader wegviel, gingen de panelen schuiven, ook binnen de familie Ihattaren'

'Nadat vader wegviel, gingen de panelen schuiven, ook binnen de familie Ihattaren'

Gepubliceerd: zaterdag 16 oktober 2021 om 08:48za 16-10-2021 om 08:48

Mohamed Ihattaren heeft zich onmogelijk gemaakt bij Sampdoria en is teruggekeerd naar Nederland. Volgens de Italiaanse club vanwege privéredenen, maar er lijkt meer te spelen. Ondertussen worden de zorgen over het gedrag van de jonge voetballer almaar groter bij mensen in zijn directe omgeving.

De middenvelder zou regelmatig te vinden zijn in het uitgaansleven van plaatsen als Nice, Milaan en Monaco en zou bij herhaling afspraken niet nakomen. Afgelopen zomer wist zaakwaarnemer Mino Raiola Ihattaren onder te brengen bij Juventus, nadat hij bij PSV ook wat problemen veroorzaakte. Hij tekende een vierjarig contract in Turijn en werd direct doorverhuurd aan Sampdoria.

Volgens het Algemeen Dagblad zien mensen die Ihattaren op de voet volgen het overlijden van zijn vader als kantelpunt voor zijn gedrag. 'Vader Ihattaren was altijd een bindmiddel en een sterke 'pater familias'. Iemand die waakte over zijn kroost, beslissingen nam én streng kon zijn, daarbij ondersteund door oudere broer Yassir. Nadat vader wegviel, gingen de panelen al snel schuiven, ook binnen de familie Ihattaren', schrijft de krant.

Het AD schrijft dat de transfer van Ihattaren naar Juventus in Eindhoven aanvankelijk werd gezien als 'kapitaalsvernietiging', maar dat beeld zou inmiddels verschoven zijn. 'De mensen in zijn omgeving hopen vooral dat Ihattaren nog één herkansing krijgt zich te herpakken, nog voordat de enigszins gerenommeerde clubs definitief afhaken - en een zeer beloftevolle carrière in de knop breekt', aldus de krant. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws