Italianen verrast door Ihattaren-berichten: 'Noodgedwongen terug naar Nederland'

Italianen verrast door Ihattaren-berichten: 'Noodgedwongen terug naar Nederland'

Gepubliceerd: vrijdag 15 oktober 2021 om 18:15vr 15-10-2021 om 18:15

Mohamed Ihattaren heeft zijn waarde voor Sampdoria nog niet kunnen bewijzen, maar de Nederlandse berichtgeving over een op de klippen gelopen relatie klopt niet. Dat beweert althans fansite Club Doria 46. 

Vrijdag pakte het Algemeen Dagblad uit met het nieuws dat Ihattaren ongelukkig is in Italië en hard op weg is zich onmogelijk te maken bij Sampdoria. Volgens De Telegraaf zou het voormalig toptalent van PSV geregeld te zien zijn in het nachtleven van Nice, Milaan en Monaco.

In Italië zijn ze verrast door dat nieuws. Volgens Club Doria 46 is Ihattaren om 'persoonlijke redenen noodgedwongen teruggekeerd naar Nederland, om dicht bij zijn familie te zijn'. De negentienjarige spelmaker moet zijn debuut voor Sampdoria daarmee hoogstens uitstellen, klinkt het. Hij keert naar verwachting volgende week weer terug naar Genua. 'Er gaat niets boven het welzijn en de gezondheid van familie, zelfs Sampdoria niet..'

Het Italiaanse medium houdt vol dat Ihattaren nog volledig achter zijn keuze staat en dat zowel Sampdoria als Juventus nog altijd veel van hem verwacht. Hij speelt in principe tot het einde van het seizoen voor de Blucerchiati, maar mogelijk kan de huurperiode worden verlengd.

Overigens gaat Club Doria 46 verder niet in op de vermeende breuk tussen Ihattaren en zaakwaarnemer Mino Raiola.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws