Maatsen staat klaar: back kan PSG volgende Champions League-nachtmerrie bezorgen

Maatsen staat klaar: back kan PSG volgende Champions League-nachtmerrie bezorgen

1 mei - 13:45

ADVERTORIAL - Borussia Dortmund mag het woensdag in de halve finales van de Champions League opnemen tegen Paris Saint-Germain in het eigen Signal Iduna Park. Ian Maatsen is dit seizoen volledig opgeleefd bij Die Schwarzgelben en kan na zijn belangrijke goal in de kwartfinales weer van waarde zijn. Bookmaker Unibet staat klaar met fraaie odds voor dit spectaculaire duel!  

Van Blues-bankzitter naar Europese top

De carrière van Maatsen is het afgelopen seizoen in één klap naar boven geschoten: de back kon geen potten breken bij het veredelde, maar slecht presterende sterrenensemble van Chelsea en mocht in de zomer zijn geluk op huurbasis beproeven bij Borussia Dortmund. De samenwerking bevalt tot dusver behoorlijk: Maatsen is de vaste linksback van de Duitse topclub en Dortmund is dan ook van plan de Nederlander definitief over te nemen.

Maatsen was in de return van de kwartfinales al belangrijk voor Dortmund met een treffer tegen Atlético Madrid. Weet Maatsen ook tegen Paris Saint-Germain te scoren? Dan pak je maar liefst dertien keer je inleg! Maatsen stoomt vaak op vanaf de linkerkant en beschikt over een fraaie voorzet, maar de back is ook niet vies van een actie binnendoor. 

PSG lijdt al jaren aan het zogeheten Champions League-syndroom en is al lange tijd op zoek naar de eerste overwinning van de cup met de grote oren. Deelt Dortmund een dreun uit in de eerste wedstrijd? Wanneer beide ploegen scoren en Dortmund het thuisduel wint, pak je een boosted odd van 4.75!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.