Buitenspel: nummer Ederson lekt, berichten Arsenal-fans stromen binnen

Buitenspel: nummer Ederson lekt, berichten Arsenal-fans stromen binnen

15 mei - 10:48 Laatste update: 16 mei - 20:50
17

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Ederson krijgt berichten van Arsenal-fans na uitlekken telefoonnummer
Het telefoonnummer van Manchester City-doelman Ederson is voorafgaand aan de belangrijke wedstrijd tegen Tottenham Hotspur uitgelekt. City moest winnen van de club uit Londen om het binnenslepen van de titel in eigen handen te houden. Er werd uiteindelijk met 0-2 gewonnen. Voor Ederson was het persoonlijk een minder geslaagde avond, want hij viel uit na een harde botsing.

Na afloop van het cruciale duel deelde Ederson op Instagram een screenshot van de binnengekomen berichten vanuit Londen. 'Mijn telefoonnummer is gelekt en ik kreeg de nodige grappige berichten binnen', schrijft Ederson. 

Door de overwinning klimt City op de ranglijst weer over Arsenal heen. Komende zondag staat de laatste speelronde in de Premier League op het programma.

Bekijk hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over Oranje en het EK 2024:


Luister de nieuwste aflevering van #DoneDeal, de wekelijkse transferpodcast van VP!