Blind verbaasd om artikel in Engelse krant: 'Heb met niemand gesproken'

Blind verbaasd om artikel in Engelse krant: 'Heb met niemand gesproken'

16-10-2021 13:13 Laatste update: 13:31
46

Danny Blind heeft níet met The Daily Mail gesproken. Vorige week publiceerde de Engelse krant een artikel waarin Blind kritisch was op het beleid van Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer.

Blind reageerde verbaasd toen hij teksten van zichzelf las. "Haha ja, ik heb dat teruggelezen op een Nederlandse site, maar ik heb niet met de Engelse pers gesproken", zegt hij bij Ziggo Sport. "Ik heb hier gesproken en heb bij Manchester United - Everton mijn werk als analist gedaan."

In het artikel van The Daily Mail staat bovenaan de naam van een journalist en werd geen verwijzing gemaakt naar Ziggo Sport, waardoor het leek alsof Blind daadwerkelijk met de krant gesproken heeft. "Ik blijf als analist dicht bij de feiten. Daar heb ik iets over gezegd, maar dat was absoluut geen aanval op Solskjaer."

"Sterker nog, ik heb zelfs gezegd dat Manchester United bewust voor hem gekozen heeft, maar ze hem dan ook de tijd moeten geven. Maar in die wedstrijd ging niet alles goed, dat moet ook benoemd worden", zegt Blind.