Vechtpartij bij tankstation, politie treft zwaargewonde supporter (18) aan

Vechtpartij bij tankstation, politie treft zwaargewonde supporter (18) aan

Gepubliceerd: zondag 17 oktober 2021 om 14:30zo 17-10-2021 om 14:30

In de nacht van zaterdag op zondag heeft een heftig geweldsincident plaatsgevonden bij tankstation De Haan in Arnhem. Supporters van NEC en Vitesse zouden daarbij betrokken zijn. De politie heeft een zwaargewonde man (18) aangetroffen. 

Dat meldt de Gelderlander. De achterban van beide clubs zou met elkaar op de vuist zijn gegaan en het verhaal gaat dat supporters van NEC met bijlen op supporters van Vitesse hebben gewacht. Daarbij is een supporter (18) van (vermoedelijk) NEC zwaargewond aangetroffen. Daarna zijn twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse gekomen.

In de buurt van het tankstation zou een 'Anti NEK Feest' zijn geweest. Supporters van Vitesse kregen dat mee en zouden hebben besloten om de NEC-fans aan te vallen. "Er zijn aanwijzingen dat er een vechtpartij is geweest en dat de mishandeling daar onderdeel van was. Maar hoe dat is gebeurd en wie daar bij betrokken waren, onderzoeken we", zegt een woordvoerder van de politie tegen de krant.

NEC en Vitesse spelen zondag na vier jaar weer de beladen Gelderse derby. NEC speelde de afgelopen vier jaar in de Keuken Kampioen Divisie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws