Breaking news

Beslissingen in Champions League: feest bij Benfica, Salzburg en Lille OSC

L'Équipe heeft Icardi-nieuws: Argentijn niet op PSG-training door privéproblemen

L'Équipe heeft Icardi-nieuws: Argentijn niet op PSG-training door privéproblemen

Gepubliceerd: zondag 17 oktober 2021 om 17:26zo 17-10-2021 om 17:26

Mauro Icardi is zondag niet op de training geweest, heeft Paris Saint-Germain bevestigd na berichtgeving van L'Équipe. De absentie van de Argentijnse spits heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met problemen in de relationele sfeer.

Zijn partner én zaakwaarnemer Wanda Nara baarde zaterdag namelijk opzien met een Instagram Story, voorzien van de tekst 'Wéér een familie die jij laat zitten voor een bitch!' De twee hebben een saillante voorgeschiedenis: Nara had een relatie met Icardi's landgenoot en voetbalvriend Maxi López, toen ze een affaire met de huidige PSG-spits had.

Volgens L'Équipe is Nara inmiddels met haar kinderen vertrokken uit Parijs. De aangeslagen Icardi heeft hierdoor permissie gekregen om niet te trainen, klinkt het. PSG gaat er niet expliciet op in, maar beaamt dat Icardi afwezig was wegens 'familiaire aangelegenheden'.

De 28-jarige aanvalsleider is bezig aan zijn derde seizoen bij PSG. Nadat hij eerst één jaar werd gehuurd van Internazionale, onderhandelde Nara in 2020 een definitieve transfer van vijftig miljoen euro uit.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws