Wolfsburg heeft nieuws: Weghorst mist Champions League-duel door coronavirus

Wolfsburg heeft nieuws: Weghorst mist Champions League-duel door coronavirus

Gepubliceerd: maandag 18 oktober 2021 om 10:24ma 18-10-2021 om 10:24

Wout Weghorst is woensdag niet van de partij in het Champions League-treffen tussen VfL Wolfsburg en Red Bull Salzburg. De Nederlandse spits heeft het coronavirus opgelopen en moet in quarantaine.

Dat hebben Die Wölfe maandagochtend bekendgemaakt via de officiële kanalen. 'Weghorst kaartte zondagochtend (één dag na het verloren duel met Union Berlin, waarin hij op de bank begon, red.) aan dat hij symptomen vertoonde. Daarna is er een positieve test afgelegd. De 29-jarige is vervolgens in thuisisolatie gegaan. Alle andere tests van de spelers en trainers hebben een negatief resultaat opgeleverd.'

Weghorst had dit seizoen nog geen wedstrijd van zijn club gemist. Dat hij nu is getroffen door het coronavirus, is opmerkelijk, aangezien hij zich in het recente verleden uitsprak tegen het coronabeleid. Vlak voor het EK liet hij nog weten dat hij zich niet wilde laten vaccineren.

Wolfsburg speelt woensdag om 18.45 uur tegen Salzburg. De ploeg van Mark van Bommel speelde zijn vorige wedstrijden tegen Lille OSC en Sevila gelijk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws