Van Rhijn is na drie maanden zonder werkgever weer onder de pannen

Van Rhijn is na drie maanden zonder werkgever weer onder de pannen

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2021 om 11:58di 19-10-2021 om 11:58

Ricardo van Rhijn is weer onder de pannen. De dertigjarige rechtsback heeft een contract tot het einde van dit seizoen getekend bij Karslruher SC, dat uitkomt in de Tweede Bundesliga.

Van Rhijn speelde vorig seizoen voor het gedegradeerde FC Emmen. Daar werd zijn contract niet verlengd, waardoor de oud-verdediger van onder meer Ajax, AZ en sc Heerenveen zonder club zat. In totaal was Van Rhijn drie maanden werkloos.

Nu gaat de achtvoudig Oranje-international dus spelen voor Karslruher. In het westen van Duitsland is Van Rhijn de vervanger van Sebastian Jung, die langdurig uit de roulatie is met een kruisbandblessure. "Ik ben erg blij om een ​​vast onderdeel van dit team te zijn", reageert Van Rhijn tegenover de clubkanalen van Karslruher op zijn stap. "Ik zal er alles aan gaan doen om het team te kunnen ondersteunen."

Karslruher bezet momenteel de zevende plek in de Tweede Bundesliga. Plek één en twee geven recht op directe promotie naar de Bundesliga, terwijl de nummer drie play-offs moet spelen. Het gat met Schalke, dat derde staat, bedraagt drie punten voor Karslruher.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws