Ajax vermorzelt Borussia Dortmund: Ik ben er een beetje stil van

Ajax vermorzelt Borussia Dortmund: "Ik ben er een beetje stil van"

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2021 om 22:02di 19-10-2021 om 22:02

Rafael van der Vaart is er 'een beetje stil van': Ajax leidt na 45 minuten met 2-0 tegen Borussia Dortmund en dat is eigenlijk te weinig. De Ziggo Sport-analist trekt alle registers open als het over Ajax gaat.

Ajax geeft een ware galashow weg tegen Dortmund. "Je kunt hier alle analyses op loslaten, maar dat heeft geen zin. Het is echt genieten", zegt Van der Vaart. "Na een twijfelend begin begon Ajax te voetballen, je weet niet waar je naar kijkt. De ene aanval is nog mooier dan de andere."

"Álvarez is fantastisch, Haller heeft niets fout gedaan, Martínez pakte een paar ballen.. Het zit hem gewoon in het algehele spel, de overtuiging aan de bal, het is echt een genot om naar te kijken. Je weet niet waar je naar kijkt. Het is zo goed en mooi om naar te kijken, ik ben er een beetje stil van."

Vlak voor rust ontsnapte Ajax aan een tegentreffer van Erling Haaland, die Jurriën Timber aftroefde, maar op Remko Pasveer stuitte. "Los van het feit dat wij ook genieten, hier moet je voor uitkijken", zegt Youri Mulder. "Hij is enorm scherp. Dortmund heeft helemaal de kans niet om Malen of Haaland rustig te bereiken. Ajax is echt geweldig."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws