Breaking news

Beslissingen in Champions League: feest bij Benfica, Salzburg en Lille OSC

Union-fans mogen Kuip niet in tijdens duel met Feyenoord en zijn woest op politie

Union-fans mogen Kuip niet in tijdens duel met Feyenoord en zijn woest op politie

Gepubliceerd: donderdag 21 oktober 2021 om 20:18do 21-10-2021 om 20:18

Toen de wedstrijd tussen Feyenoord en Union Berlin aan de gang was, bevonden de Duitse supporters zich nog buiten het stadion. Op social media delen de fans dat ze moesten wachten buiten De Kuip van de Rotterdamse politie. Ook wordt er geklaagd over agressief handelen van de veiligheidsinstanties.

Naar verluidt konden fans van Union De Kuip niet betreden omdat hun ticket foutief ongeldig verklaard zou zijn. De politie zou agressief hebben opgetreden tegen de wachtende Union-supporters. Volgens het Twitter-account Eiserne Hilfe liggen er zelfs meerdere fans in het ziekenhuis om die reden. Het is niet helemaal duidelijk of de Union-aanhang inmiddels wel aanwezig is in De Kuip.

Feyenoord en Union trapten om 18.45 uur af in de Conference League. In aanloop van het duel vond er al een incident plaats. De leiding van de Berlijnse club werd in Rotterdam aangevallen door Feyenoord-fans. "Ik schaam me als mens, Rotterdammer en Feyenoorder", reageerde algemeen directeur Mark Koevermans op de gebeurtenis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws