Telegraaf: Ajax opent oriënterende gesprekken met Gravenberch en Raiola

Telegraaf: Ajax opent oriënterende gesprekken met Gravenberch en Raiola

22-10-2021 16:18 Laatste update: 16:21
127

Ajax wil het contract van Ryan Gravenberch verlengen. Met dat nieuws komt De Telegraaf vrijdagmiddag op de proppen. De Amsterdammers hebben al contact gezocht met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de middenvelder.

Het contact is nog in 'een beginstadium', zo schrijft De Telegraaf, maar Ajax wil graag verder met Gravenberch en praat dus al met de machtige agent. De negentienjarige middenvelder maakt zo veel indruk in Amsterdam dat directeur voetbalzaken Marc Overmars haast heeft en het contract van de spelmaker, die nog twee jaar vastligt, graag nog wat langer door wil laten lopen.

Een eerste aanbod is nog niet binnen bij Gravenberch en het kantoor van Raiola, maar dat zal naar alle waarschijnlijkheid niet lang meer duren. De talentvolle middenvelder, die ook op de shortlist staat voor de Golden Boy-award en de Kopa Trophy, gaat beloond worden voor zijn stormachtige ontwikkeling. Het is niet duidelijk voor hoe veel jaar Ajax de middenvelder langer vast wil leggen.

Gravenberch is de afgelopen anderhalf jaar onbetwist basisspeler in de Johan Cruijff Arena, nadat hij in september 2018 op zestienjarige leeftijd zijn debuut voor de Amsterdammers maakte en in de seizoenen daarna sporadisch mee mocht doen. Gravenberch maakte in maart van dit jaar zijn eerste minuten in het Nederlands elftal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie