Auassar loopt leeg: Ik zie er bij ons een paar rondlopen, een paar sufkoppen

Auassar loopt leeg: "Ik zie er bij ons een paar rondlopen, een paar sufkoppen"

Gepubliceerd: zaterdag 23 oktober 2021 om 23:38za 23-10-2021 om 23:38

Laatste update: zondag 24 oktober 2021 om 00:07zo 24-10-2021 om 00:07

Na afloop van de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk kwam het stoom uit de oren bij Sparta-aanvoerder Adil Auassar. De Kasteelclub verloor de degradatiekraker in Waalwijk, door een doelpunt van Michiel Kramer in de allerlaatste minuut.

Auassar vond het ongelooflijk dat Sparta het zover heeft laten komen. "Voor mijn gevoel ben je de bovenliggende partij, je presst de hele wedstrijd, je krijgt genoeg kansen, ze schieten bijna niet op doel volgens mij! En als je hem dan zo tegen krijgt...", foeterde de 35-jarige linkspoot in gesprek met ESPN.

Een aantal Spartanen ging niet vrijuit, vond Auassar. "Ik zie er bij ons een paar rondlopen, een paar sufkoppen. Ik weet niet wat er met ze aan de hand is... Maar het is toch een schande als je vandaag (zaterdag, red.) zo verliest tegen RKC. Met alle respect."

Sparta blijft met zeven punten uit tien wedstrijden voorlaatste en zag hekkensluiter PEC Zwolle bovendien twee punten inlopen. RKC heeft juist een sprongetje gemaakt en staat op een voorlopige twaalfde plek, met tien punten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Sparta dit seizoen degraderen?

Ja
47%
Nee
53%
(1015 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws